Q-BITS is een ICT dienstverlenend bedrijf dat zich richt op de zakelijke markt. Organisaties kunnen bij ons terecht voor het oplossen van storingen,  (periodiek) onderhoud en beheer, installatie, configuratie, migratie, advies en project werkzaamheden.

Ons uitgangspunt is dat uw organisatie zich in de toekomst nog meer kan richten op uw core-business. Uw ICT infrastructuur is immers “slechts” een hulpmiddel ter ondersteuning van uw primaire processen. Goede prestaties, hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de ICT omgeving zijn van essentieel belang voor bedrijven die vooruitstrevend en winstgevend willen werken.

Steeds meer organisaties zien de voordelen in van het flexibel invullen van ICT diensten. Wij hebben de specialistische kennis in huis en verdiepen ons graag in uw bedrijf en uw specifieke behoeften. We streven naar een hechte samenwerking waarbij heldere communicatie, eerlijk advies en het nakomen van afspraken onze speerpunten zijn.Services

Wij leveren verschillende soorten (operationeel) beheer, van systeem-, netwerk- en server beheer tot consultancy en projecten.
Lees meer

 

Solutions

Wij leveren verschillende soorten oplossingen maar hebben ons gespecialiseerd in datacenter virtualisatie en IPv6.
Lees meer

  
"Q-BITS staat niet voor niets ook voor Quality Based IT Solutions"

                                                                            John Ploegmakers

Q-BITS.NL © 2013     |     Algemene Voorwaarden     |     Sitemap